Webshop

Budi, opominji, tješi
12/27/2018
Show all

Nanovo rođen

13,14  (99,00 kn)

Ilija je mladi poduzetnik koji je zbog uspjeha izgubio vezu sa stvarnošću. Nakon tragedije u obitelji, kada sve izgleda izgubljeno, nalazi se u besmislu svoga postojanja. Tražeći istinu dobiva mir i sigurnost koju može dati jedino Isus Krist.

Autobiografski roman Elvisa Duspara koji je potakao mnoge da promisle o smislu života dok su plakali i smijali se zajedno s obitelji Duspara.

60 na zalihi

Kategorija:
Opis

Svjedočanstvo čovjeka koji se nekoliko dana nakon smrti svog djeteta smiješio životu ostavit će vas bez riječi!

Ovo, izuzetno vrijedno svjedočanstvo Elvisa Duspare i njegove supruge koju u knjizi naziva Jasna, moglo bi rastopiti i najokorjelije ateiste današnjice jer Duspara jednim, pomalo nevjerojatno lakim rječnikom uspijeva na 270 stranica dočarati svoje iskustvo obraćenja koje vrvi nadnaravnim iskustvima, mistikom i boli koju prolaze on i njegova supruga, ali i nevjerojatnoj silini Božje ljubavi koja se slila na njih nakon ovog traumatičnog događaja koji će obilježiti njihov život.
Svatko tko uzme ovu knjigu u ruku već na prvom poglavlju pustit će suzu jer iskustvo koje je prošla obitelj Duspara nije svakodnevno i nije uobičajeno, već naprotiv, ono je izuzetno bolno i duhovno nabijeno, toliko da ćete jednostavno, bili vi katolik ili ne, poželjeti saznati što se skriva u nastavku i kako je uopće netko, u ovom slučaju obitelj Duspara uspjela preživjeti nešto tako strašno kao što je gašenje života njihova sina dok je budan ležao u rukama njegove majke.
Kod knjige “Nanovo rođen” Elvisa Duspare, zanimljivo je to što se knjiga čita doslovno u jednom dahu. Nakon svake stranice čovjek osjeća intenzivno njegovo pero koje uspijeva čitatelja u potpunosti uvesti u dom obitelji Duspara, toliko da će te pomisliti da ste zajedno s njima proživjeli sve ispisano. Osjećat ćete kao da poznajete sve ukućane i prijatelje, koje Duspara opisuje na jedan posebno britak i osoban način. Osjećat ćete se kao da ste osobno poznavali malog Domagoja kojeg je Bog pozvao k sebi ili pak da ste zajedno s njima doživjeli mir i ljubav Isusa Krista još onda kada su ga upoznali i oni.
Knjiga “Nanovo rođen” ostavit će čitatelja bez riječi isprelićući suze i smijeh na svakoj stranici, a duhovna stvarnost koju Duspara opisuje te napade đavla i zla kojeg su jasno i zorno vidjeli i osjetili i on i supruga nakon svog preobraćenja navest će vas da preispitate vlastitu vjeru u Isusa i u duhovni svijet koji vrlo stvaran! Vjerujem da je ova knjiga blagoslov za mnoge čitatelje i da će ovo djelo, dovesti do preobraćenja velikog broja ljudi jer naprosto je fascinantno koliko se iz ove knjige iščitava snaga Božje ljubavi prema čovjeku, ali i ljudska poniznost pred Bogom. Jer, smiješiti se životu samo nekoliko dana nakon tjelesne “smrti” djeteta, duhovno je iskustvo kojim se rijetko tko može pohvaliti nakon “smrti” djeteta i iskustvo koje može pružiti samo Onaj koji neizmjerno ljubi i koji umjesto patnje na ovaj svijet donosi mir.
Zrinka K.
Format: 135 mm x 205 mm
Opseg: 272 stranice
Uvez: meki